Temat: Produkt jest najważniejszy!

Witam wszystkich aktywnych użytkowników naszego forum smile

Mam 26 lat. Posiadam wykształcenie z zakresu kosmetologii, wizażu i stylizacji. W firmie Euphora produktem zajmuje się  od trzech lat.  Wybieram dla Was kolory i zapachy, szukam coraz to lepszych rozwiązań by udoskonalić tak ważny dla nas,  kobiet produkt jakim jest kosmetyk. Początki nie były łatwe. Bardzo trudno było zdobyć zaufanie klientek nową, nieznaną marką na dodatek której, jak się później okazało nazwa kojarzona była z inną selektywną firmą. Nie zapowiadało się na sukces.

Na szczęście wygrał produkt! Udało się smile Klientki  pokochały nasze Diamentowe cienie za ich kremową konsystencję i intensywny blask, a także wyjątkową łagodność nawet dla  najbardziej wymagających oczu. Cienie Diamentowe do dziś są w naszej ofercie i tak już pewnie pozostanie… smile

Teraz przyszedł czas na PAESE - krainę piękna, dobrego smaku i zmysłowych zapachów bo dobry kosmetyk oprócz swojej podstawowej roli powinien cieszyć, poprawiać nastrój i mieć atrakcyjne a zarazem funkcjonalne opakowanie.
Codziennie pracujemy nad nowymi produktami poszerzając nasz asortyment o coraz ciekawsze pozycje. Staramy się Was rozpieszczać tworząc coraz to  piękniejsze kolory,  bardziej zmysłowe  zapachy i „smakowitsze” smaki.  Chcemy by dzięki nam kobiety mogły poczuć się piękniejsze, a co za tym idzie szczęśliwsze.

Nie znane są dla nas tylko Wasze życzenia, wszystko inne jest osiągalne.

Zatem czekam na opinie i sugestie.                                                                                                         

Odpowiem na wszystkie nurtujące was pytania.

Serdecznie pozdrawiam,

Teresa Nykaza

Product Manager

2

Odp: Produkt jest najważniejszy!

witam,
prowadzę Drogerie "nati" w Lesznie woj.wielkopolskie. moje klientki coraz częściej pytają czy Wasza firma planuje wprowadzic takie produkty jak:
-baza pod podklad
-konturówki do ust( w kredce i wykręcane)
-cienie sypkie
-pomadki w płynie
-bazy pod cienie
-korektory w sztyfcie oraz w płynie
-podklady w mussie
-podkłady rozświetlające
pozdrawiam

Witam i już odpowiadam na Pani pytania smile
Bazy pod podkład wejdą do sprzedaży jeszcze w tym roku, a możliwe, że jeszcze pod koniec listopada. Będzie to baza silikonowa dla cer tłustych i mieszanych, oraz kremowa dla cer suchych i normalnych. Bazy podamy w szklanej buteleczce z pompką o pojemności 15 ml.

Konturówek do ust na razie nie mamy w planach. Zauważyłam, że obrysowane usta wracają do łask więc może w przyszłym roku wdrożymy taki produkt.

Cienie sypkie już mieliśmy kiedyś w swojej ofercie i po średnich wynikach sprzedaży nie kontynuowaliśmy tego produktu.

Pomadki w płynie? Proszę o sprecyzowanie. To miałaby być pomadka trwała, wysychająca na ustach z drugą warstwą do nakładania w formie błyszczyka? Nie podjęliśmy na razie tego tematu, ale mamy w planach kryjące błyszczyki z dużą zawartością błyszczących drobinek.

Bazę pod cienie wprowadzimy na wiosnę.

Na początku grudnia wprowadzimy do sprzedaży cztery korektory w sztyfcie: na popękane naczynka (zielony), na przebarwienia, antybakteryjny i rozświetlający pod oczy. Wszystkie będą kryć niedoskonałości i likwidować problemy ponieważ zostały wzbogacone w składniki aktywne.

Podkład w musie już mieliśmy i nie chcemy do tego wracać smile Ten trend już chyba minął. Jak jest inaczej to proszę o komentarz.

Podkład rozświetlający to bardzo dobry pomysł na wiosenną premierę. Zastanowimy się smile

Gdyby moje odpowiedzi nie były dla Pani wystarczające proszę o ponownego posta.

Pozdrawiam,

Teresa Nykaza

Ostatnio edytowany przez Product Manager (2009-11-08 21:09:16)

4

Bardzo wyczerpująca odpowiedż

5

Product Manager napisał/a:

Bazę pod cienie wprowadzimy na wiosnę.

Już nie mogę się doczekać.

Bardzo podoba mi się kolorówka kredek do oczu. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o cieniach do powiek. Byłam dzisiaj w drogerii , oglądałam całą kolorówkę i moją uwagę przykuły może 3-4 cienie sad Strasznie bura i ponura ta kolorystyka. Czy zamierzacie wprowadzić sezonowe kolekcje , np. na lato jakieś soczyste odcienie (pomarańcz, żółty, zielony itd...) ?? Lub może jakąś całą serię dla nastolatek ?

Ostatnio edytowany przez Cleo80 (2010-04-07 13:46:51)

Proponuję zapoznać się z kolekcjami cieni Lśnienie, Dancing Queen, Obsesja oraz Splendor. Kolorystyka tych cieni jest bardziej kolorowa i zwariowana.

Szalone kolory wypuszczamy czasami na lato, jednak w tym roku z powodu dużej ilości nowości nie planujemy takiej kolekcji.

Pozdrawiam,

Teresa

7

Cleo ja Ci powiem, że one czasem wyglądaja na szare matowe:) a jak pomalujesz oko:) są intensywne:)) naprawde:)

8

ewa9317 napisał/a:

Cleo ja Ci powiem, że one czasem wyglądaja na szare matowe:) a jak pomalujesz oko:) są intensywne:)) naprawde:)

Możliwe. W tej drogerii niestety nie można nawet sobie palcem maznąć po skórze , bo te testery są zawieszone wysoko na ścianie hmm  Nie pozostaje mi nic innego jak kupić jakiś cień i wypróbować big_smile

9

to co to za drogeria??? u mnie w żadnej nie ma kosmetyków euphora:((( a szkoda:(((
bo tam gdzie ejst to nie cierpie tego skelpu:))

10

Taka zwykła osiedlowa drogeryjka.

11

no właśnie oferta świetna tylko mało dostępna

12

brakuje mi tych produktów u mnie w mieście:(( w drogerii:)

13

no, nie jest łatwo znalezc kosmetyki euphora/paese, ale ja znajduję je co jakiś czas w małych drogeriach albo jakiś stoiskach.