Temat: Smoky eyes

czy robicie sobie makijaż smoky eyes - moda na pewno jeszcze długo trwająca;)) Czy malujecie sie tak na co dzień a może od święta??:) Umiecie w ogóle taki perfekcyjny makijaż wykonać?:) ja przyznam, że sama takiej rewelacji nigdy sobie nie zafunduje:) niestety do makijażu nie mam ręki:)) smile

2

Odp: Smoky eyes

Ja na co dzien maluje jedynie rzesy. Szczerze piszac, to wole siebie w delikatnym wydaniu. Jakos dziwnie sie czuje cala wymalowana. Smoky eyes jest fajny, ale ja nie potrafie go perfekcyjnie wykonac...

3

można iść na kursik i bedziemy to umiały zrobic:)) ale jeśli mamy malo9wać tylko siebie to sie chyba nie opłaca:)
jaa nie wiem,,, ale jak widzę kogoś to mi się to podoba:) Jednak sama  chyba bym w tym najlepiej nie wygladała:)

4

Nie przepadam za ciemnymi kolorami makijazu-wole kolory na powiece, ale oczywiscie zdarza mi sie zrobic smokey eye smile

5

Kiedyś często malowałam oczy ciemnymi kolorami. Ostatnio jakoś mnie wzięło na jaśniejsze.

6

Cleo80 napisał/a:

Kiedyś często malowałam oczy ciemnymi kolorami. Ostatnio jakoś mnie wzięło na jaśniejsze.

I bardzo dobrze-bo wiesz, ze wygladasz przepieknie w kolorach na oczach :*

7

ja tez z wiekiem polubiłam jaśniejsze

8

lale3ka napisał/a:
Cleo80 napisał/a:

I bardzo dobrze-bo wiesz, ze wygladasz przepieknie w kolorach na oczach :*

Aj tam zaraz przepięknie wink

Dziękuję :*

9

A ja własnie b. lubie smoky eye, czasem zdarza się że zrobię go sobie tak na co dzień, np. na uczelnie. Wg mnie nie jest znowu aż tak trudny, mozna się go szybko nauczyć, ja akurat nie lubię jasnych cieni, zawsze wolałam czerń,brąz;)