Temat: dlaczego ten nick a nie inny?:)
mój nick ewa9317 jest taki poniewaz
ewa - imię:)
93 - ostatnie dwie cyfry numeru telefonu
17 - dzień urodzenia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mój nick ewa9317 jest taki poniewaz
ewa - imię:)
93 - ostatnie dwie cyfry numeru telefonu
17 - dzień urodzenia
17 to także mój dzień urodzenia.... w dodatku grudzień.....brrr, nienawidzę zimy!!!
moj nick wzial sie stad, ze swiecilo mi na twarz slonce ![]()
heee Słoneczko widzę, że zaszłaś za chmurke:)) bo jak patrze za okno to Cie nie widzę:)) ale latem na pewno będziesz promienna:))
heee Słoneczko widzę, że zaszłaś za chmurke:)) bo jak patrze za okno to Cie nie widzę:)) ale latem na pewno będziesz promienna:))
Ach, mam lenia, wiec nie chc mi sie wychodzic zza chmur - sa bardzo wygodne ![]()
17 to także mój dzień urodzenia.... w dodatku grudzień.....brrr, nienawidzę zimy!!!
noo ja 17 ale kwiecień;)) o wile cieplejszy miesiąc:) za to baranem jestem:))) hee Słoneczko jednak dzis wyszłaś:) troszkę:) ale widzę, że już Ci się znudziło:)))
jak patrze na nicki osób aktywnych na forum:) to są okej:) ale niektóre to śmiechowe:)))
A ja nie miałam wyboru ![]()
nooo wiadome:))) że nie miałaś:)) heee ale na innych forach? o ile masz konta albo ogólnie jakiego nicku używasz?:) dlaczego taki?:) albo gdybyś była zwykłą eupforumką? jaki byś nick sobie wybrała:)
eupforumka - matko zawsze w tym wyrazie zrobie bład albo zapiomne jak to brzmi:))
dlaczego Mgiełka.... nick stosowany już od dawien dawna więc teraz wpisywanie go (lub próby - bo chyba nie ja jedna na to wpadłam) to tylko formalność. A tak na początku to zainspirował mnie pewnien serial ![]()
pewnien serial?? czyli jaki?:))) "mgiełka" ??? chyba takiego nie ma:))
Cleo - bo kiedyś miałam fryzurę jak Kleopatra i tak mnie przezywano, 80 - to rok moich narodzin ![]()
czyli 30 na karku:)) a nie chciała wieku zdradzic:))
to ja jestem bardzo szczera osoba i Ci powiem tak szczerze z serca do serca ze według mnie nie wyglądasz na tyle:)):*
czyli 30 na karku:)) a nie chciała wieku zdradzic:))
to ja jestem bardzo szczera osoba i Ci powiem tak szczerze z serca do serca ze według mnie nie wyglądasz na tyle:)):*
Dzięki kochana :* Nikt mi tyle nie daje , tylko się ludzie dziwnie na mnie gapią jak idę ulicą ze swoją prawie 8-letnią córką
A jak byłam w ciąży to dopiero była masakra. Wyglądałam wtedy na 16 lat , do tego nosiłam 2 kucyki jak mała dziewczynka ![]()
haaa dwa kuce:)) to te strasze panie Ci chyba dały do wiwatu;)))
haaa dwa kuce:)) to te strasze panie Ci chyba dały do wiwatu;)))
No te starsze były najgorsze.
te strasze to zawsze!! olaboga młoda i już z brzuchem chodzi1!! to nie te czasy co one żyły!!!!!
teraz jest inaczej, ale takiej nie przetłuamczysz:)
musiałaś słodko wyglądać:))
Dziewczyny, robicie off top
Od pogaduszek sa inne tematy...
Musze utrzymywac tu porzadek ![]()
nom robimy:) tyle, że Cleo tam chyba zajrzeć nie chce:)) ehhe
moderator jakby był to by pozbierał ze wszystkich tematów powklejał w ploty pousuwał!! dużo roboty wiem;)) a wystarczy temat zmienic;))
Dobra dobra już się poprawiam ![]()
hehehe ja wroce do tematu
:):) moj nick to ze zbuntowanego anioła tam byla taka laska ktora sie przedstawila jako mgielka i nie chciala podac imienie... coz bohaterka beznadziejna co prawda, ale na nick mi sie spodobalo i zostalo do dzisiaj ![]()
oooo nie cierpie tego filmu:) ale Ciebie jakos znosze:)) heee:)
żarcik.. nie no lubie:)) jak wszystkich;))
hehehe a mi sie tak podobal ten serial:P:P:P to jedyne hiszpansko-portugalskie czy portorykanskie cos co ogladalam:)
na marginesie powiem ze duzo mi pomogl jak zaczelam sie uczyc portugalskiego ![]()
to wiesz jest jeszcze inna ciekawa historia odnosnie mojego nicku, mozesz z ta druga mnie kojarzyc ![]()
kolega kiedys sluchaj jakze pasjonujacej dyskusji na temat kosmetykow miedzy mama a ciotka....
" bo wiesz Basiu mgielka to tak rozpylasz a potem wchodzisz w nia takiem delikatnym a zdecydowanym ruchem"
kometarz kolego byl tylko jeden - "hmmm... mgielka to taka moja kolezanka"
aha:)) rozpylasz i wchodzisz???? haahahahahahah
Ha ha, uwielbiam to prostolinijne myślenie niektórych mężczyzn ![]()
mężczyźni są madrzy ni bede nikogo obrażać, ale interpretacja niektórzych rzeczy przez ich "mózgi" jest zadawalająco co najmniej śmieszna:))
Mój nick? Od podstawówki znajomi tak do mnie mówili-potem w Liceum sam nauczyciel od Biologi mnie tak nazywal i tak pozostalo do dzis ![]()
laciata86 - bo mój mąż od zawsze miał ksywkę Bizon, a skoro samica Bizona w przyrodzie to krowa, zostałam laciata; 86 - mój rok urodzenia
buhahahhaahah, bez urazy;))) z tym bizonem mnie powaliłaś;))
moja koleżanka znów ma cielna ksywke bo meża byk nazwywają
O jaaa ale sie szeroko usmiecham - sama tez kiedys bylam nazywana laciata
ale nie przez Bizona
tylko ze wzgledu na rozne kolory wlosow ![]()
dlaczego ten nick??, ponieważ uwielbiam Bacardi ![]()
elektricgirl, elektryczna, elektra
dlatego ze za czasów -nastki chłopaki taka mi ksywę dali (dokładnie elektra) nie wiem czemu, może przez włosy układane na zel-jak miałam krótkie to z tylu robiłam elektryczna fryzurę
bo do carmen elektry raczej podobna nie byłam a może jak grałam z nimi w noge to strasznie kopałam... i tak im wyszlo nie wiem ![]()
Posty [ 31 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 9 zapytań ]