Temat: dlaczego ten nick a nie inny?:)

mój nick ewa9317 jest taki poniewaz
ewa - imię:)
93 - ostatnie dwie cyfry numeru telefonu
17 - dzień urodzenia

2

Odp: dlaczego ten nick a nie inny?:)

17 to także mój dzień urodzenia.... w dodatku grudzień.....brrr, nienawidzę zimy!!!

3

moj nick wzial sie stad, ze swiecilo mi na twarz slonce big_smile

4

heee Słoneczko widzę, że zaszłaś za chmurke:)) bo jak patrze za okno to Cie nie widzę:)) ale latem na pewno będziesz promienna:))

5

ewa9317 napisał/a:

heee Słoneczko widzę, że zaszłaś za chmurke:)) bo jak patrze za okno to Cie nie widzę:)) ale latem na pewno będziesz promienna:))

Ach, mam lenia, wiec nie chc mi sie wychodzic zza chmur - sa bardzo wygodne tongue

6

monicca napisał/a:

17 to także mój dzień urodzenia.... w dodatku grudzień.....brrr, nienawidzę zimy!!!

noo ja 17 ale kwiecień;)) o wile cieplejszy miesiąc:) za to baranem jestem:))) hee Słoneczko jednak dzis wyszłaś:) troszkę:) ale widzę, że już Ci się znudziło:)))
jak patrze na nicki osób aktywnych na forum:) to są okej:) ale niektóre to śmiechowe:)))

7

A ja nie miałam wyboru  smile

8

nooo wiadome:))) że nie miałaś:)) heee ale na innych forach? o ile masz konta albo ogólnie jakiego nicku używasz?:) dlaczego taki?:) albo gdybyś była zwykłą eupforumką? jaki byś nick sobie wybrała:)

eupforumka - matko zawsze w tym wyrazie zrobie bład albo zapiomne jak to brzmi:))

9

dlaczego Mgiełka.... nick stosowany już od dawien dawna więc teraz wpisywanie go (lub próby - bo chyba nie ja jedna na to wpadłam) to tylko formalność. A tak na początku to zainspirował mnie pewnien serial wink

10

pewnien serial?? czyli jaki?:))) "mgiełka" ??? chyba takiego nie ma:))

11

Cleo - bo kiedyś miałam fryzurę jak Kleopatra i tak mnie przezywano, 80 - to rok moich narodzin smile

12

czyli 30 na karku:)) a nie chciała wieku zdradzic:))
to ja jestem bardzo szczera osoba i Ci powiem tak szczerze z serca do serca ze według mnie nie wyglądasz na tyle:)):*

13

ewa9317 napisał/a:

czyli 30 na karku:)) a nie chciała wieku zdradzic:))
to ja jestem bardzo szczera osoba i Ci powiem tak szczerze z serca do serca ze według mnie nie wyglądasz na tyle:)):*

Dzięki kochana :* Nikt mi tyle nie daje , tylko się ludzie dziwnie na mnie gapią jak idę ulicą ze swoją prawie 8-letnią córką hmm A jak byłam w ciąży to dopiero była masakra. Wyglądałam wtedy na 16 lat , do tego nosiłam 2 kucyki jak mała dziewczynka big_smile

14

haaa dwa kuce:)) to te strasze panie Ci chyba dały do wiwatu;)))

15

ewa9317 napisał/a:

haaa dwa kuce:)) to te strasze panie Ci chyba dały do wiwatu;)))

No te starsze były najgorsze.

16

te strasze to zawsze!! olaboga młoda i już z brzuchem chodzi1!! to nie te czasy co one żyły!!!!!
teraz jest inaczej, ale takiej nie przetłuamczysz:)
musiałaś słodko wyglądać:))

17

Dziewczyny, robicie off top wink
Od pogaduszek sa inne tematy...
Musze utrzymywac tu porzadek big_smile

18

nom robimy:) tyle, że Cleo tam chyba zajrzeć nie chce:)) ehhe
moderator jakby był to by pozbierał ze wszystkich tematów powklejał w ploty pousuwał!! dużo roboty wiem;)) a wystarczy temat zmienic;))

19

Dobra dobra już się poprawiam smile

20

hehehe ja wroce do tematu smile:):) moj nick to ze zbuntowanego anioła tam byla taka laska ktora sie przedstawila jako mgielka i nie chciala podac imienie... coz bohaterka beznadziejna co prawda, ale na nick mi sie spodobalo i zostalo do dzisiaj smile

21

oooo nie cierpie tego filmu:) ale Ciebie jakos znosze:)) heee:)
żarcik.. nie no lubie:)) jak wszystkich;))

22

hehehe a mi sie tak podobal ten serial:P:P:P to jedyne hiszpansko-portugalskie czy portorykanskie cos co ogladalam:)

na marginesie powiem ze duzo mi pomogl jak zaczelam sie uczyc portugalskiego wink

to wiesz jest jeszcze inna ciekawa historia odnosnie mojego nicku, mozesz z ta druga mnie kojarzyc wink
kolega kiedys sluchaj jakze pasjonujacej dyskusji na temat kosmetykow miedzy mama a ciotka....
" bo wiesz Basiu mgielka to tak rozpylasz a potem wchodzisz w nia takiem delikatnym a zdecydowanym ruchem"
kometarz kolego byl tylko jeden - "hmmm... mgielka to taka moja kolezanka"

23

aha:)) rozpylasz i wchodzisz???? haahahahahahah

24

smile Ha ha, uwielbiam to prostolinijne myślenie niektórych mężczyzn smile

25

mężczyźni są madrzy ni bede nikogo obrażać, ale interpretacja niektórzych rzeczy przez ich "mózgi" jest zadawalająco co najmniej śmieszna:))

26

Mój nick? Od podstawówki znajomi tak do mnie mówili-potem w Liceum sam nauczyciel od Biologi mnie tak nazywal i tak pozostalo do dzis big_smile

27

laciata86 - bo mój mąż od zawsze miał ksywkę Bizon, a skoro samica Bizona w przyrodzie to krowa, zostałam laciata; 86 - mój rok urodzenia

28

buhahahhaahah, bez  urazy;))) z tym bizonem mnie powaliłaś;))
moja koleżanka znów ma cielna ksywke bo meża byk nazwywają

29

O jaaa ale sie szeroko usmiecham - sama tez kiedys bylam nazywana laciata big_smile ale nie przez Bizona wink tylko ze wzgledu na rozne kolory wlosow big_smile

30

dlaczego ten nick??, ponieważ uwielbiam Bacardi wink

31

elektricgirl, elektryczna, elektra

dlatego ze za czasów -nastki chłopaki  taka mi ksywę dali (dokładnie elektra)  nie wiem czemu, może przez włosy układane na zel-jak miałam krótkie to z tylu robiłam elektryczna fryzurę wink bo do carmen elektry raczej podobna nie byłam  a może jak grałam z nimi w noge to strasznie kopałam... i tak im wyszlo nie wiem smile

ŚWIAT BEZ KOBIET BYŁBY JAK OGRÓD BEZ KWIATÓW