1

Temat: Biżuteria na co dzień

Jaka nosicie?
Ja kolczyki i pierscionki, a wszystko to w kolorze srebrnym. Lubie tez roznego rodzaju wisiorki, korale i bransolety. Stawiam na kolor. Nie lubie miec wszystkiego w jednym kolorze.

2

Odp: Biżuteria na co dzień

Ja uwielbiam złoto, ale srebrem też nie pogardze

3

Moja mama takze uwielbia zloto, a jeszcze bardziej biale zloto.

4

Ja uwielbiam srebro a najbardziej z dodatkiem cyrkonii big_smile  na codzień noszę 2 obrączki, 4 kolczyki w uszach, jeden w wardze i łańcuszek smile

5

wszystko to ładnie się błyszczy i jest srebrne big_smile ;p

6

ja uwielbiam biżuterię etniczną

7

A ja kocham srebro

8

Nie potrafię jednak zrozumiec nadmiaru biżuterii.Kiedy np.widzę,że pani sprzedająca na zieleniaku ma kilka pierścionków i jeszcze jakieś branzoletki brzęczą,to od razu odechciewa mi się robienia zakupów

9

lubie srebro/... ale łańcuszek nosze złoty z krzyzykiem...... pierścionek też..... złoty..- ale jednak srebro u mnie na pierwszym miejscu:) eheh

10

A co sądzicie o dodatkach firmy Parfois?

11

kolczyki i łańcuszek z wisiorkiem wszystko srebrne

12

ja dzis widziałm super srebrno bransoletke:)) akurat w tym samym sklepie co są kosmetyki Euphora hehe:) i se chyba kupie:) taka kobieca i bardzo delikatn:)) sliczna:))

13

w uszach wkręty, jakaś bransoletka, pierścionków nie noszę:) jakos nie lubie:))

14

ostatnio dostałam łańcuszek srebrny:) i  jakos tak nie mam go do czego nosić:) wiec zrobiłam z niego bransoletka:) i jest świetnie:)

15

powiem tak ...uwielbiam pierscionki smile:):) nosze "mootylka" azurowy srebrny z koleznakami mamy takie same. na drugim reku pierscionek zareczynowy i srebrna obraczka razem oraz rozaniec i zlota obraczka ktora dal mi tata po rozwodzie.
zazwyczaj lancuszek srebrny z medalionem ze zdjeciem w srodku
no i kolczyki standardowo dwa male kolka w moich dwoch dodatkowych dziurkach, a w tych normalnych to roznie ...ale srebro srebro i jeszcze raz srebro wink

16

ja lubię i srebro i złoto. Na co dzień jednak noszę srebrną biżuterię - pierścionki, łańcuszek i kolczyki. Bransoletki noszę bardzo różne np. z koralików, ze srebra lub jeszcze inne...
jednak jeżeli zakładam srebro to raczej większość jest ze srebra, dodatek kolorowy to bransoletka. Tak samo jest ze złotem  smile

17

Lubię duże ,nietuzinkowe wisiorki,czasami kolczyki,a latem branzoletki