Temat: Biżuteria na co dzień
Jaka nosicie?
Ja kolczyki i pierscionki, a wszystko to w kolorze srebrnym. Lubie tez roznego rodzaju wisiorki, korale i bransolety. Stawiam na kolor. Nie lubie miec wszystkiego w jednym kolorze.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaka nosicie?
Ja kolczyki i pierscionki, a wszystko to w kolorze srebrnym. Lubie tez roznego rodzaju wisiorki, korale i bransolety. Stawiam na kolor. Nie lubie miec wszystkiego w jednym kolorze.
Ja uwielbiam złoto, ale srebrem też nie pogardze
Moja mama takze uwielbia zloto, a jeszcze bardziej biale zloto.
Ja uwielbiam srebro a najbardziej z dodatkiem cyrkonii
na codzień noszę 2 obrączki, 4 kolczyki w uszach, jeden w wardze i łańcuszek ![]()
wszystko to ładnie się błyszczy i jest srebrne
;p
ja uwielbiam biżuterię etniczną
A ja kocham srebro
Nie potrafię jednak zrozumiec nadmiaru biżuterii.Kiedy np.widzę,że pani sprzedająca na zieleniaku ma kilka pierścionków i jeszcze jakieś branzoletki brzęczą,to od razu odechciewa mi się robienia zakupów
lubie srebro/... ale łańcuszek nosze złoty z krzyzykiem...... pierścionek też..... złoty..- ale jednak srebro u mnie na pierwszym miejscu:) eheh
A co sądzicie o dodatkach firmy Parfois?
kolczyki i łańcuszek z wisiorkiem wszystko srebrne
ja dzis widziałm super srebrno bransoletke:)) akurat w tym samym sklepie co są kosmetyki Euphora hehe:) i se chyba kupie:) taka kobieca i bardzo delikatn:)) sliczna:))
w uszach wkręty, jakaś bransoletka, pierścionków nie noszę:) jakos nie lubie:))
ostatnio dostałam łańcuszek srebrny:) i jakos tak nie mam go do czego nosić:) wiec zrobiłam z niego bransoletka:) i jest świetnie:)
powiem tak ...uwielbiam pierscionki
:):) nosze "mootylka" azurowy srebrny z koleznakami mamy takie same. na drugim reku pierscionek zareczynowy i srebrna obraczka razem oraz rozaniec i zlota obraczka ktora dal mi tata po rozwodzie.
zazwyczaj lancuszek srebrny z medalionem ze zdjeciem w srodku
no i kolczyki standardowo dwa male kolka w moich dwoch dodatkowych dziurkach, a w tych normalnych to roznie ...ale srebro srebro i jeszcze raz srebro ![]()
ja lubię i srebro i złoto. Na co dzień jednak noszę srebrną biżuterię - pierścionki, łańcuszek i kolczyki. Bransoletki noszę bardzo różne np. z koralików, ze srebra lub jeszcze inne...
jednak jeżeli zakładam srebro to raczej większość jest ze srebra, dodatek kolorowy to bransoletka. Tak samo jest ze złotem ![]()
Lubię duże ,nietuzinkowe wisiorki,czasami kolczyki,a latem branzoletki
Posty [ 17 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 9 zapytań ]