Temat: kolory Waszej szafy....

Temat wielu forum... jakie kolory przeważają w Waszej szafie!!! u,mnie fiolet biały, czerń. zielen.. szary.... żółty, pomarańcz, róż.. zresztą.. te najbardziej.. ale i tak we wszystkich kolorach mam cos.. a to majteczki a to skarpeteczki a to podkoszulka11!!!! uwielbiam radosc... czyli mocne kolory!!

2

Odp: kolory Waszej szafy....

Szarości,biały,zielenie

3

czarny, szarości, srebro, złoto, niebieski, brąz

4

a żółtego, pomarańczowego nikt nie nosi??? ejj no co Wy takie szare myszki!!!!

5

jaa bardzo lubie kolorowe ubrania więc też w szafie to jest miks kolorów:) też jest żółty i pomarańczowy:P:)

6

po ostatnich zakupach przewaga fioletu:) jakos tak... przez przypadek;)

7

U mnie kiedyś dominował brąz, ale teraz jestem "otwarta " na wszystkie kolory i mam wszystkiego po trochu.

8

u mnie czarny, czarny i jeszcze raz czarny smile heheh kiedys dopuszczalam tylko ten kolor teraz juz mam pojedyncze rzezcy w innych rownie ciemnych kolorach.... naprawde nie lubie sie wyrozniac rozowymi ciuchami czy zoltymi.... a czarny nie dosc ze do wszystkiego pasuje (mam fiola na punkcie dobierania kolorow) to jeszcze jest naprawde uniwersalny
dziewczyny jak od przypadku do przypadku zobacza mnie w zielonej (jedynej zielonej) sukience to pytaja czy aby chora nie jestem smile

9

wiesz:)) powinnaś sie otworzyć jak Cleo:)) na kolory:))
bys sie odmłodziła:)) ( nie mówie, że jestes stara):))) heee
ale wiesz zawsze zmiany są dobre:))

10

są to różne kolory:)
żółty zielony jak szary i czarny też:)

11

U mnie multum... rozu... reszta-biel, zielen, czarny i srebro ze zlotem big_smile A duzo tez mam zoltych ubran... Ale glownie wlasnie roz:D

12

widzę, że nie tylko ja kocham róż:))
będziemy chodzic razem na zakupy:))

13

Aktualnei jestem na etapie zmieniania czegoś w swojej szafie, komletowania od podstaw. Robię to powoli, bo wiadomo nie można tak od razu zmienić garderoby ze względów finansowych. Kiedyś w mojej szafie było dużo fioletów i w ogóle dużo kolorów, teraz raczej będę się starała iść w strone klasyki. Bardzo podobają mi się kolory nude i pewnie zainwestuję w jakąś bluzeczkę.