36

Odp: SUPERPRODUKT - konkurs rozpoczęty

róż w sztyfcie ,

puder sypki w pojemniczku z gąbeczką, - doskonale matuje,gąbeczkę- można zdejmować ( oczyszczac w wodzie). Pojemniczek , można schowac do torebki i nie martwić się, że puder sie skruszy, pobije.

pomadka powiększająca usta,

odżywka do rzęs i brwi z henną

niewidzialna konturówka do ust- Wystarczy obrysować usta przed pomalowaniem i kolor trzyma się w wyznaczonych granicach. kolor szminki lub błyszczyka nie "rozlewa się", nie spływa  nie wychodzi poza zakreślony kontur. A wszystko bez niemodnego efektu ust mocno obrysowanych ciemniejszym kolorem.

37

kolejne propozycje-ciekawe czy dojdzie do rozwiązania

38

to i tak za mało!!:)

39

Ale tak to możemy czekac w nieskończonośc-a jakby dziewczyny zupełnie przestały wchodzic na forum i administratora też nie widac-cisza

40

Nie tylko na forum cisza sad Ja wysłałam zapytanie o kosmetyki, które rzekomo wygrałam w konkursie na makijaż (a których do tej pory nie dostałam) i cisza. Trochę nieładnie ze strony organizatora konkursu:(

41

też mnie ta cisza niepokoi

42

Czy tu jeszcze ktoś zagląda?

43

Kochana ja jestem;)) moze jk by nowe watki pozakałdał;) to by się cos ruszyło:) jak dla mnie to tu trzeba kolorystyke na weselszą zminic bo smutno;(( i Euphora jakby się pojawiała choć raz na tydzień to by bylo gyt... a niee tu zaniedbuje:)) nas troszkę...

44

Calkowicie się z Tobą zgadzam

45

moze jakis konkurs na moderatora nich zrobia!! zeby ktoś się zajął tą strona:) i by było fajnie!!

46

mysle, ze moderator tu nic nie pomoze, skoro nie ma chetnych do pisania...

47

Może jakąś imprezkę zrobimy -? Co wy na to?

48

A jaką imprezkę? Jestem chetna!

49

A może jakiś konkursik na "look" zrobiony wyłącznie kosmetykami marki Paese z dokładnym opisem jak go wykonać?

50

oooo to ja sie będę w detektywa bawić żeby plagiaty wyłapywać:)) hee już mam doświadczenie w tym:)) no nie wiem:)) moze konkurs na stronie bez wysyłania formularzy poczta itd:)) albo jakiś quiz:) ostatnio często to na stronach widzę:)  widze:)))
a tak w ogóle to gratki:)) palety takie tez sie marzą każdemu:)))
ja z euphora już miałam kupować:) ale sytuacje losowe spowodowały inne większe wydatki i nie wyszło:)

51

Monicca- napisz coś wiecej na temat tego konkursiku..:-))

52

Pomyśłałam, że można zrobić konkurs, który nie tylko bedzie kusił nagrodami ale także będzie promował kosmetyki marki Paese- jako nasze rodzime ale w niczym nie ustępujące drogim zachodnim markom. Taka swoista alternatywa dla drogich i reklamowanych marek typu Mac, Dior itp.

Wystarczyłoby zainspirować się jakimś makijażem np. z gazety albo makijażem jakiejś gwiazdy i zrobić taki sam makijaż ale kosmetykami marki Paese (oczywiście ze zdjęciami i opisami kolorów i nr użytych kosmetyków). To byłoby dowodem na to, że makijaż, nawet ten najbardziej zwariowany jest także w zasięgu każdej z nas!

Ładne zdjęcia, pomysł i kilka słów reklamy Waszych kosmetyków.... to moja propozycja konkursu smile

53

może to jest myśl- bo na rozwiązanie tego konkursu na SUPERPRODUKT chyba już szans nie ma

54

ja jeszcze uważam:) ze zaczyna jac lepszy konkurs:) na malowanie o ile taki bedzie smile musi być dobry regulamin:) np, taki że zdjecie ma posiadać logo:) ale nie wklejone z painta czy photoshopa, ale razem z makijażem zrobione:) np, na akrtce czy cos tam:)
skoro jest konkurs to i tak trzeba na potrzeby Jego, się malować:)

55

ewa9317 napisał/a:

ja jeszcze uważam:) ze zaczyna jac lepszy konkurs:) na malowanie o ile taki bedzie smile musi być dobry regulamin:) np, taki że zdjecie ma posiadać logo:) ale nie wklejone z painta czy photoshopa, ale razem z makijażem zrobione:) np, na akrtce czy cos tam:)

Ewa, nie rozumiem trochę Twojej wypowiedzi. O jaki logo Ci chodzi? Użytych kosmetyków? Musisz wyjaśnić o czym myślisz.

56

monicca napisał/a:
ewa9317 napisał/a:

Ewa, nie rozumiem trochę Twojej wypowiedzi. O jaki logo Ci chodzi? Użytych kosmetyków? Musisz wyjaśnić o czym myślisz.

Ewie chodzi o logo Euphory, czyli wraz ze zdjeciem makijazu/pomalowanych paznokci dodac napis "Euphora" (napisany na kartce), by uniknac plagiatow.

57

ooo właśnie tak:)) może troszke zawile napisałam:) brak czasu:(( niestety:)))

58

Konkurs na makijaż, pomyślę nad tematyką... dziękuję za pomysły.

59

Euphora napisał/a:

Konkurs na makijaż, pomyślę nad tematyką... dziękuję za pomysły.

Moze cos zwiazanego z nadchodzaca wiosna np. "Wiosenne przebudzenie" smile

60

jakby to kiedyś słyszała?:) hmmm konkurs foto kiedys był pod takim tytułem;) hee ale pasuje:))) albo przecież choć Jesteście marka produkująca kosmetyki to nie muszą byc to konkursy związane z tym;) moze byc np. konkurs na poezje:) albo coś tam;)) ale ten z makijażem jest świetny:))

61

Dziewczyny pomysły na nowy konkurs macie naprawdę dobre!
Widze, że wszyscy łącznie ze mna sąjuż znudzone konkursem SUPERPRODUKT smile

W tym tygodniu przeanalizuje wszystkie wasze pomysły i ogłosze liste zwycięzców!
Następnie ogłosimy nowy konkurs makijażowy!

Pozdrawiam was serdecznie

Teresa Nykaza

62

oj, super.... lubię takie konkursy:)

63

Super!

64

oo bardzo fajnie:)))
too na konkursik makijazowy czekamy:))

65

Product Manager napisał/a:

Dziewczyny pomysły na nowy konkurs macie naprawdę dobre!
Widze, że wszyscy łącznie ze mna sąjuż znudzone konkursem SUPERPRODUKT smile

W tym tygodniu przeanalizuje wszystkie wasze pomysły i ogłosze liste zwycięzców!
Następnie ogłosimy nowy konkurs makijażowy!

Pozdrawiam was serdecznie

Teresa Nykaza

Jestem ciekawa, ktory pomysl wygral. Moze niedlugo zostanie to ogloszone...

66

Też mam taką nadzieję

67

Hmmm, cos cisza z konkursem...

68

Właśnie, coś to długo trwa sad

69

wyniki mialy byc w poprzednim tygodniu

70

nooo jak zawsze sie zejdzie:)) a jakie są Wasze??? opinie na temat tego konkursu?? jak myślicie kto moze wygrać?:?))