36

Odp: Opinie o stronie Euphora

niom poopieram, miła atmosfera na forum, stronka bardzo praktyczna, przejrzysta same plusy poprostu:)

37

BARDZO MNIE DENERWUJE!

, że musze czekać te 60 sekund zeby dodać nastepny post!!!!!!

38

Ech! mnie też :-))) Ach te techniczne ograniczenia!

39

ooo tak to jest straszne!!! teżmi to przeszkadza:(... ale jakoś dajemy radę!!! prawda???? wytrzymałe z nas Kobitki:))

40

Twardzielki po prostu!

41

heeee tak!!! przydałoby sie jeszcze taka opcja żeby rzucać zdejęcia do postów???? czasem jak polecamy produkt np...
to jest to przydatne:))

42

Tez znam pismo, bardzo fajne, bardzo mi sie spodobało. Na pewno bede regularnie je czytac Switne porady, napisane zrozumialym jezykiem. Brakowało takiego poradnika kosmetycznego. A co powiecie na tytuł "PORADNIK KOSMETYCZNY"?-:) Zycze powodzenia i trzymam kciuki.

43

Witaj Reniu! Dziękuję za sympatyczną recenzję..

44

Tu same dobre recenzje!! bo strona jest bez wad!!! i porządek jest:)

45

jak dla mnie to temat - ogłoszenia!! gdzie będą - hehehe ogłoszenia o konkursach itp, promocje!! bo potem jak bedzie wiecej osób pisac- to bałaganik sie zrobi!! a po co Pani administrator dodatkowa robótka:))
pozdrawiam Cieplutko:))

46

Ewa9317, żadna pani... Euphora jestem :-))) Nie zrozumiałam Twojej propozycji, możesz wyjaśnić dokładniej...

47

aaa niee, juz nic:)) nie aktualne!!!

A ja jestem ciekawa jak nasza Euphora ma na imie??:)

48

A jestem ciekawa jak ewa ma na imię....??? Zajrzyj na poznajmy się..:-)))

49

ja ewa!! hehe czytałam już:))

50

strona przejrzysta! miła atmosfera, bez kłótni:)) świetnie:) polecam wszystkim:)

Ostatnio edytowany przez pomidorowka200 (2009-11-25 14:27:26)

51

pomidorowka200 napisał/a:

strona przejżysta! miła atmosfera, bez kłótni:)) świetnie:) polecam wszystkim:)

mam nadzieje, ze twoja ortografia tez jest "przejżysta" tongue

52

przepraszam - ale jestem niesamowitą błędziarą:( niestety:(

53

przepraszam - ale jestem niesamowitą błędziarą:( niestety:(

trzeba cwiczyc nad ortografia cale zycie i nie mozna "zwalac" winy na to, ze sie nie potrafi... smile

54

ale Słoneczko! niekótrzy maja cos takiego jak dyslekcje, alo jest jeszcze takie coś.. ale nie wiem jak to sie nazywa!!
mój kolega to ma, uczy sie ortografi cały czas ( jest dorodły ) i to moze smieszne, ale czasem takie byki stawia!! ale to jest nie zależne od niego1! teraz jest juz lepiej, ale błedy i tak robi! szczególnie jak sie denerwuje!! ale dobra to nie temat na takie posty!!

jak dla mnie to za mało artykułów!! nie ma co czytac!! tymbradziej jak na forum nie piszecie!!! bo nie bede po 3 razy tego samego czytać!!:) pozdrawiam wszystkich:)

55

niom, jakoś mało osóbek tu zglada!! nie wiem !! tu trzeba jakis cynk dać, ze to jest fajne forum na którym mozna pisac:))

56

owieczka napisał/a:

ale Słoneczko! niekótrzy maja cos takiego jak dyslekcje, alo jest jeszcze takie coś.. ale nie wiem jak to sie nazywa!!
mój kolega to ma, uczy sie ortografi cały czas ( jest dorodły ) i to moze smieszne, ale czasem takie byki stawia!! ale to jest nie zależne od niego1! teraz jest juz lepiej, ale błedy i tak robi! szczególnie jak sie denerwuje!! ale dobra to nie temat na takie posty!!

jak dla mnie to za mało artykułów!! nie ma co czytac!! tymbradziej jak na forum nie piszecie!!! bo nie bede po 3 razy tego samego czytać!!:) pozdrawiam wszystkich:)

Nie zgadzam sie z tym, ze to nie jest zalezne od niego. Jak sie chce, to mozna wszystko pokonac. W gimnazjum (bralam udzial w licznych konkursach ortograficznych) razem z moja pania polonistka uczylysmy pisowni pewnego chlopaka, ktory robil duzo bledow i mial "na to papiery". I co sie okazalo? Zajal 2. miejsce w konkursie ortograficznym, dzieki zaangazowaniu i woli walki. Wystarczylo usiasc, pocwiczyc, poczytac kilka odpowiednich ksiazek. Co najwazniejsze - chcial pokonac swoja slabosc.

57

Chcieć to móc:)
Ale nie mnie to oceniać bo nie wiem jak to jest dyslektykiem czy dysortografem. Teraz jest nowa odmiana tej "choroby" tzw. dyskalkulia- chyba oznacza brak umiejętności matematycznych. Może za niedługo wymyślą np. dysgeografię lub dysbiologię... Swoją drogą to ja chciałabym mieć takie papiery dotyczące fizyki bo byłam "cienka" ale jakoś studia udało mi się ukończyć bez takiego papierka tongue

58

ojej!! a Wam sie czaasem nie zdaża jakis błąd???:) a moze nasza forumowiczka nie jest polką??? Dopuszczacie taka opcję?? Polski jezyk jest bardzo trudny:) niestety:(

59

oj trudny

60

hallina napisał/a:

oj trudny

Sorry, hallina, ale niektore twoje komentarze niczego nie wnosza o dyskusji, wiec jesli nie masz niczego ciekawego do napisania, to nie pisz...

61

niom i atmosferka na forum zaraz będzie burzliwa:) chyba , że Halina mądra kobitka takimi sprawami się nie będzie przejmować, bo inni by za taki komentarz dali tysiąc innych...

62

niom i atmosferka na forum zaraz będzie burzliwa:) chyba , że Halina mądra kobitka takimi sprawami się nie będzie przejmować, bo inni by za taki komentarz dali tysiąc innych...

Nie napisalam tego po to, bo obrazic halline. Po prostu niektore jej komentarze sa zbedne, poniewaz niczego nie wprowadzaja do dyskusji, a wrecz ja zasmiecaja. Nie powinno sie odpowiadac polslowkami.

63

ja dostałam polecenie od koleżanki, żeby sie tu zarejestrować, bo fajna stronka1:) nom muszę przyznać że miała racje:))
choc jak dla mnie brak artykułów i tak troszkę jeszcze mało ogólnie!! ale miejmy nadzieje że czas wyleczy ubytki:)

64

na razie nie ma co opiniować, bo cisza aż sie boje:(

65

Ewcia, jestem nie bój się tylko pisz, pisz pisz.. :-))

66

A ja chcę podziękować Euphorze za piękny prezent !!!!!
Jestem pod wrażeniem kosmetyków... cienie są bardzo dobrej jakości, zestaw do makijażu w cudnej kolorystyce smile Marzyłam o takim zestawie.
Serdecznie, serdecznie dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko opisałam na blogu: http://nudelipstick.bloog.pl

67

monicca napisał/a:

A ja chcę podziękować Euphorze za piękny prezent !!!!!
Jestem pod wrażeniem kosmetyków... cienie są bardzo dobrej jakości, zestaw do makijażu w cudnej kolorystyce smile Marzyłam o takim zestawie.
Serdecznie, serdecznie dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko opisałam na blogu: http://nudelipstick.bloog.pl

Cudna nagroda! Naprawde bardzo fajne te kosmetyki. Gratuluje!

68

dziewczyny jeszcze raz gorące gratki z moejej strony:))

69

Dziękuję bardzo:)
Adres bloga i moja skromna reklama smile to mały ukłon i moje podziękowanie w kierunku Eufory.

Jeszcze raz dziękuję !!!

70

a przydąłoby sie jeszcze taka opcja, żeby fotki dodadwać:)) do profilu:)) albo do posta:)) weselej by było:))